Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0546-671075
  • info@bloemendalhypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0546-671075
Meer keuzes

Persbericht: Bloemendal Hypotheken neemt HypotheekCompany Hardenberg over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Per 1 juli 2017 is HypotheekCompany Hardenberg, adviseur en bemiddelaar in hypotheken, schade- en levensverzekeringen voor particuliere en zakelijke klanten, overgenomen door Bloemendal Hypotheken te Den Ham.

Voor de klanten van HypotheekCompany Hardenberg verandert er niets, HypotheekCompany Hardenberg blijft gevestigd in Hardenberg, niet meer aan De Brink, maar per 1 juli 2017 aan de Lage Gaardenstraat 98, 7772 CN te Hardenberg. Het telefoonnummer 0523 – 712345 blijft ongewijzigd.

Bloemendal Hypotheken staat dicht bij de klant en heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Bloemendal heeft inmiddels kantoren in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Ommen en nu ook in Hardenberg. Hardenberg en omstreken behoorden al tot hun werkgebied en na de overname en een lokale vestiging kunnen zij hun doelen nog beter verwezenlijken. Bloemendal Hypotheken houdt zich bezig met hypotheek- en kredietadvies, levensverzekeringen, spaardiensten, pensioenen (privé), nazorg en beheer. Bloemendal Hypotheken werkt samen met Bloemendal Makelaardij en Bloemendal Assurantiën. Door de overname van HypotheekCompany Hardenberg kunnen de klanten nu op alle terreinen nog beter geholpen worden.

Leo Otten en Herman Otten zijn in 2007 begonnen met hun eigen advies- en bemiddelingskantoor. Eerst aan de Europaweg in Hardenberg, na een groei van het kantoor werd al snel uitgeweken naar het kantoor aan De Brink in Hardenberg. In 2008 hebben zij zich als advieskantoor aangesloten bij het landelijk bekende HypotheekCompany. Kenmerkend voor HypotheekCompany Hardenberg is dat er na een gedegen en persoonlijk Hypotheekadvies voor alle in Nederland en zelfs enkele banken in Duitsland bemiddeld kan worden zonder enige verplichting richting de banken te hebben. Volledig onafhankelijk advies dus.

Met de overname door Bloemendal Hypotheken heeft HypotheekCompany Hardenberg een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar. Het is de wens en ambitie van Jan Huisjes van Bloemendal Hypotheken om de bewezen succesformule van HypotheekCompany Hardenberg verder uit te bouwen. Bloemendal Hypotheken beschikt over bekwame, specialistische en enthousiaste medewerkers. Neemt u voor een inventariserend kennismakingsgesprek gerust contact op met HypotheekCompany Hardenberg / Bloemendal Hypotheken. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.