Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0546-671075
  • info@bloemendalhypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0546-671075
21-11-2018

Aflossingsvrije hypotheek hot topic

Zoals u ongetwijfeld weet is de aflossingsvrije hypotheek op dit moment een hot topic. We vinden het belangrijk om klant(en) met een aflossingsvrije hypotheek te laten nadenken over hun situatie. En indien nodig samen met hen actie te ondernemen. We hebben al gemerkt dat veel klanten behoefte hebben aan advies over hun aflossingsvrije hypotheek.

Samen onze klant helpen
Meerdere banken versturen hun klanten binnenkort een brief waarin ze vertellen dat ze een telefoontje kunnen verwachten. Een gespecialiseerd team van de bank gaat met deze klanten in gesprek om hen te informeren over de risico’s en verbetermogelijkheden van hun aflossingsvrije hypotheek.

Het kan zijn dat u binnenkort zo’n bericht ontvangen. Wilt u de aflossingsvrije hypotheek liever zélf met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar. 

Klik hier voor de link naar de digitale brochure van De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Daarin wordt u kort en overzichtelijk uitgelegd wat de consequenties van de 'aflossingsvrije hypotheek' kunnen zijn.   

NVHP noemt in de brochure de volgende 3 doelen: 
- Besef dat de lening afgelost moet worden
- Weten hoe de lening wordt terugbetaald
- Weten wat de alternatieven zijn

Denkt u er over om uw aflossingsvrije hypotheek mee te verhuizen? Onze Erkende Hypothecaire Planners zetten graag deze en andere mogelijkheden over langere termijn met u op een rij. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens