Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0546-671075
  • info@bloemendalhypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0546-671075
Meer keuzes

Beleid Coronavirus

Bloemendal Assurantiën - Bloemendal Makelaardij - Bloemendal Hypotheken volgt in haar beleid rond het coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

Naar aanleiding van het aangescherpte RIVM-beleid, heeft Bloemendal vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande besprekingen en onderteken afspraken, bezoekers aan onze kantoren en voor medewerkers. Dit is hieronder weergegeven.

  1. Geplande besprekingen en onderteken afspraken

Uitgangspunt is dat reeds geplande besprekingen en onderteken afspraken op onze kantoren in principe gewoon door gaan. Wilt u als klant de afspraak liever uitstellen dan kan dat in de meeste gevallen. U kunt dan met ons bellen of mailen. Indien u met meerdere partijen een afspraak hebt staan, zoals bij het kopen van een woning, dan moet u dit uiteraard in overleg met alle partijen doen. Leidraad is maximaal 3 personen bij elkaar. Voor bezichtigingsafspraken geldt ook een maximum van 3 personen. Tevens worden er handschoenen uitgedeeld om besmettingen te voorkomen en zal de nodige afstand worden gerespecteerd. 

Heeft u een afspraak voor een bespreking staan (Assurantien, Makelaardij of Hypotheken) en wilt u dit per Skype of FaceTime laten plaatsvinden, neem dan hierover contact met ons op. Voor afspraken met klanten thuis, op hun kantoor of elders 'op locatie' geldt dat in overleg steeds moet worden bekeken of die doorgang kunnen vinden.

  1. Bezoekers aan onze kantoren

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, verwachten we van bezoekers aan ons kantoor dat zij zich ook aan de richtlijnen vanuit de RIVM houden, dus bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken we u om niet naar kantoor te komen en contact met ons op te nemen om een oplossing te zoeken.

Bij aanwezigheid in onze kantoren vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen, dus geen handen schudden, regelmatig handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog. Mede omdat wij ook klanten in de risicogroepen hebben is dit belangrijk.

Alle medewerkers van Bloemendal Assurantien, Bloemendal Makelaardij en Bloemendal Hypotheken houden zich aan de meest actuele richtlijnen van het RIVM. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor uw gezondheid na de komst naar onze kantoren, maar wij proberen zoveel mogelijk risico's te beperken.

  1. Medewerkers

Al onze medewerkers worden geacht thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsverschijnselen vertonen. Dit is conform de RIVM richtlijnen. Verder zullen wij vanaf dinsdag 17 maart onze kantoren in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop en Hardenberg strikt gescheiden houden en vindt er geen uitwisseling van collega's tussen de kantoren plaats. Zo hopen wij continuïteit en de doorgang van de afspraken de komende weken zoveel mogelijk te waarborgen. Medewerkers die vanuit huis werken zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Ook zijn ze op hun kantoormailadres bereikbaar.

Op onze websites zullen wij deze informatie bijwerken in geval er nieuwe richtlijnen van toepassing worden. Raadpleeg daarom regelmatig onze site indien u een afspraak bij ons hebt in de komende weken.

Directie Bloemendal

 

Deze informatie is bijgewerkt op maandag 06 juli 2020.