Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0546-671075
  • info@bloemendalhypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0546-671075

Bloemendal Hypotheken in een notendop:

Bloemendal Hypotheken is opgericht om zich te specialiseren in het advies en de bemiddeling van hypotheken, het onderhoud daarvan en de daaraan niet los te denken inkomensplanning.

Een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Een goed advies is daarom van groot belang!  Bij Bloemendal Hypotheken krijgt u advies en begeleiding door één van onze adviseurs. Wij gaan samen met u op zoek naar een hypotheek die bij uw dromen en uw levensstijl past!

Sowieso in uw belang

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, bent onze opdrachtgever!

Bloemendal Hypotheken werkt 100% provisieloos. Wij ontvangen de vergoeding voor onze dienstverlening van u als klant, niet van de aanbieder waar u uiteindelijk de hypotheek of verzekering afsluit.

Beloningsbeleid

Bloemendal Hypotheken beloont haar medewerkers met een marktconform, vast salaris. Zij ontvangen geen variabel loon. De beloning van de medewerkers kan dus nooit het handelen in uw belang in de weg staan.

Dienstverleningsbeleid

Onze advies, bemiddeling en nazorg trajecten zijn helder en duidelijk. Zie hiervoor onze dienstverleningsdocumenten.

Algemene voorwaarden        Klachtenprocedure        Dienstenwijzer
DVD Hypotheekaanvraag   DVD Risico's afdekken   DVD Vermogen

 
Vakbekwaamheidseisen

Aan onze adviseurs worden vakbekwaamheidseisen gesteld. Ze dienen minimaal Erkend Financieel Adviseur of Erkend Hypotheek Adviseur te zijn. Dit houdt in dat ze een HBO werk- en denkniveau hebben en dit ook continue bijhouden d.m.v. permanente educatie.

Bedrijfsgegevens

 KvK 51943875        Bankrekening 59.09.02.059                         
 BTW 8502.35.509B01    IBAN NL16ABNA0590902059